Zwangerschapscoaching

Zwangerschaps-coaching

Het coachingstraject bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur waarin yoga, mindfulness en onderdelen van de hypnobirthing aan bod komen. Daar voeg ik nog een vleugje NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan toe.

Mijn doel is om elke vrouw volledig in haar kracht te zetten en de bevalling vol vertrouwen en ontspannen tegemoet te gaan. Door mijn op maat gemaakte lessen leer ik je wat JIJ nodig hebt. Je kunt er op vertrouwen dat je, naast belangrijke theorie, ook veel leert waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Zo leer ik je specifieke ademhalingstechnieken en help ik je bij het behouden en/of creëren van een positieve, helpende mindset die enorm waardevol is tijdens je zwangerschap en bevalling, maar zeker ook daarna.

Het unieke van dit coachingstraject is dat de lessen geheel op maat gemaakt zijn. Daar waar je tijdens veel zwangerschapscursussen met meerdere vrouwen bent en de aandacht onder de groep wordt verdeeld, is mijn volledige aandacht alleen op jou en jouw kindje gericht.

Tijdens de lessen word je net zo intensief gecoacht als bij een doula, maar ik ben niet bij de bevalling zelf. Dat unieke, intieme moment gun ik jou en je bevallingspartner om echt samen te beleven en te ervaren. Op welke manier jij ook wilt bevallen, met of zonder medicatie, thuis of in het ziekenhuis, mijn op maat gemaakte lessen geven jou de juiste informatie die ervoor zorgt dat jij bewust keuzes kunt maken en bevalt op een manier die bij jou past.

Als jij bevalt op een manier die voor jou goed voelt en je leert hoe je ontspannen en met vertrouwen kunt schakelen op het moment dat jouw bevalling anders loopt dan verwacht, is de kans groot dat jij goed op je bevalling terug zult kijken. Het goed terugkijken op je bevalling is ontzettend belangrijk voor jezelf en je kindje en geeft jullie de best mogelijke start. Hoe je ook wilt bevallen en hoe je het ook doet, je doet het altijd goed!

Mocht je het fijn en gezellig vinden om samen met een zwangere vriendin de coaching te volgen, is dat ook zeker mogelijk! In mijn praktijk is ruimte voor twee dames tegelijk.

Speciaal voor de hooggevoelige mommy’s to be, heb ik een mooi coachingstraject samengesteld. Spreekt dit je aan? Kijk dan even verder op zwanger & Hooggevoelig.

Aanvullende modules. Tip!

Desgewenst kun je het coachingstraject nog aanvullen met de volgende modules:

Tip! Aanvullende module

Samen Bevallen

Wil je ook samen met je bevallingspartner goed voorbereid zijn? Boek dan de optionele module “Samen Bevallen”. Deze les is echt bedoeld om ook je partner goed mee te nemen in wat er precies gaat gebeuren en hoe hij/zij jou hierbij het best kan ondersteunen.

Tip! Aanvullende module

Mooie Bewuste Mama

Tegenwoordig hoeven we niet meer het eerste beste product te kiezen, want er is keuze genoeg. Dat is superfijn, maar soms is het aanbod zo ruim en divers dat je wel wat hulp kunt gebruiken in het uitzoeken welke producten het beste bij jou en je kindje passen. Wil jij ook het beste voor jou en je kindje en zie je qua producten en keuzes soms door de bomen het bos niet meer? Dan is deze module wellicht iets voor jou!

Samen jouw wensen bespreken?

Samen jouw wensen bespreken?

Het leven is als de golven van de zee, het is de kunst om op de golven te leren surfen. Zo is het ook met weeën, deze komen en gaan, echter de grote vraag is: hoe ga jij hier mee om?