Mooie Bewuste Mama

Wil jij ook het beste voor jou en je kindje en zie je qua producten en keuzes soms door de bomen het bos niet meer? Dan is deze module wellicht iets voor jou!

Tegenwoordig hoeven we niet meer het eerste beste product te kiezen, want er is keuze genoeg. Dat is superfijn, maar soms is het aanbod zo ruim en divers dat je wel wat hulp kunt gebruiken in het uitzoeken welke producten het beste bij jou en je kindje passen.

Naast de zorg voor je kindje, is ook de zorg voor jezelf essentieel. Wat leef je voor en wat vind jij belangrijk? Zeker als kersverse moeder (to be) worden er vaak door fabrikanten, familie en vrienden allerlei interessante items aangedragen, waarin jij als moeder bewust keuzes kunt maken.

Hoe mooi is het dat jij hierin zelf richting kan bepalen en daardoor indirect invloed hebt op wat fabrikanten produceren? Door bewust producten te kiezen die vriendelijk zijn voor jou, het tere huidje van jouw kindje én de natuur, draag jij dagelijks je steentje bij aan een beter milieu, het behouden van onze mooie planeet en last but not least: een mooie(re) toekomst voor jouw kleine spruit!

Tijdens de module “Mooie, Bewuste Mama” bespreken we verschillende onderwerpen, zoals:

  • Algemene informatie over draagzakken en draagdoeken

  • Het verschil in soorten luiers en billendoekjes

  • Keuze materiaal (baby)kleding
  • Huidverzorging van je baby
  • Huidverzorging voor jou
  • Babyvoeding
  • De verzorging van de eerste tandjes
  • Spenen en bijtringen
  • Hoe geef je jezelf als moeder meer ademruimte op een dag?
  • Positieve en inspirerende tips voor jou

Een prachtige module die een mooie aanvulling is op de coachingstrajecten die ik aanbied, maar ook als losse module zeker de moeite waard om te volgen!

Informatie

Mooie Bewuste Mama

Duur:

60 minuten

Plaats:

Praktijkruimte Akersloot

Data:

In overleg

Kosten:

45,-

Informatie

Mooie Bewuste Mama

Duur:

60 minuten

Plaats:

Praktijkruimte Akersloot

Data:

In overleg

Kosten:

59,-

Samen jouw wensen bespreken?

Samen jouw wensen bespreken?

Rosemarijn Kuipers

“Ik had bij verschillende yoga- en zwangerschapscursussen een proefles gevolgd, maar geen van allen sloot aan bij de ontspanning die ik zocht”

Ik mag mij gelukkig prijzen met mijn kennismaking met Kim. Vol in mijn eerste zwangerschap en zoekende naar een vorm van ontspanning die goed aansloot bij wat ik, -ik-, wilde. Drukke baan, leuk leven en een nuchtere houding. Ik had bij verschillende yoga en zwangerschapscursussen een proefles gevolgd, maar geen van allen sloot aan bij de ontspanning die ik zocht. Ik wilde zo graag heel bewust zwanger zijn en momenten kunnen pakken om dat goed te borgen in de dag. Ik beschik vanuit mijn achtergrond over de theorieën en tegelijkertijd is de ervaring van een (eerste) zwangerschap zo bijzonder, dat geen boek raakt wat je meemaakt. Kim begreep mij en vertrok heel mooi met haar inzicht en kennis met mij naar t stukje innerlijke balans dat ik zo graag wilde bereiken. Ik had bij haar gebleven als ze toen al haar droom had gerealiseerd zoals ze nu heeft. Mijn zoon is inmiddels 10 maanden. Wie weet komt er in de toekomst een broertje of zusje. Dan weet ik Kim razendsnel te vinden.

Lees meer reviews